EvenExtra.nl
De website voor EvenExtra (www.evenextra.nl) is door ons in Wordpress gemaakt. EvenExtra biedt secretariële ondersteuning aan ZZP-ers en MKB-bedrijven evenals ondersteuning voor projectgroepen, verenigingen en stichtingen. Het template is responsive zodat bij verandering van schermgrootte of apparaat de site goed raadpleegbaar blijft. Zowel het oude domein (www.evenextra.nu) en een nieuw domein (www.even-extra.nl) verwijzen automatisch door naar deze nieuwe site. Hierdoor blijven oude links werken en kan een typfoutje geen kwaad. De website biedt formulieren voor call-to-action en contactformulier waarbij de gebruiker zowel op scherm als per mail direct feedback krijgt.

De website voor Gompy Archery Accessories (www.gompy-archery.nl) is door ons in Wordpress gebouwd. Een one-page home-pagina gecombineerd met een catalogus van de producten maakt deze fabrikantensite voor winkeliers en groothandelaren compleet. Particulieren kunnen de algemene productinformatie vinden. Het template is responsive zodat bij verandering van schermgrootte of apparaat de site goed raadpleegbaar blijft. Zowel het oude domein (www.gompy-vof.nl) en een nieuw domein (www.gompyarchery.nl) verwijzen automatisch door naar deze nieuwe site. Hierdoor blijven oude links werken en kan een typfoutje geen kwaad.

De website van pianodocente Bea de Jong (www.beadejong.nl) is door ons in Joomla! gebouwd. Het standaard template is aangepast met een accentkleur uit het logo en er is een speels lettertype gekozen. Verder is de site rustig van opzet en vooral bedoeld voor het geven van informatie.

De website voor Bolaris B.V. (www.bolaris.eu) is door ons aangepast. Er zijn template wijzigingen doorgevoerd zodat deze consequent Nederlandstalig is en illustraties eenduidig getoond worden. Google analytics integratie, Wordpress upgrade en taalpakket maken deze site weer up-to-date en beter vindbaar met zoekmachines.

De website voor Popelucht (www.popelucht.nl) is door ons in Joomla! gebouwd. Het standaard template is aangepast aan de stijl van het festival. Er zijn diverse modules geïnstalleerd om de info van de bands en sponsoren goed te kunnen presenteren. Daarnaast is een Facebook module op de site geplaatst om een goede koppeling met de Sociale Media te hebben. Voor evenementen als een popfestival is Facebook een belangrijk communicatiemiddel

De website voor Handboog vereniging Nimrod Etten-Leur (www.hbvnimrod.nl) is in april 2015 compleet vernieuwd. De vorige site was gemaakt met Joomla, deze nieuwe is met Wordpress gedaan. Er is een parallax thema gebruikt zodat de voorpagina in diverse secties de belangrijkste onderdelen ineens kan laten zien. Grafisch sterk met herkenbare achtergrond foto's en daarnaast volledig responsive zodat de site het op alle apparaten goed doet.

In februari 2015 is voor RTV Halderberge een kijk- en luisteronderzoek uitgevoerd door scholieren van het Marklandcollege. Ter ondersteuning hiervan is een online enquete opgezet in de huisstijl van RTV Halderberge. De enquete applicatie kan allerlei vraag- en antwoordsoorten aan. Vanwege het responsive-design kon de Halderbergse bewoner die dmv. flyers was  uitgenodigd op elk apparaat de antwoorden invoeren.

Via VVE Enquête (www.vveenquete.nl) wordt Vereniging van Eigenaren en VVE Beheerders complete dienstverlening vanaf informatiewens tot en met eindrapportage geboden.
Enquêtes voor specifieke VVE's en/of VVE Beheerders worden per subdomein weergegeven. Hieronder wordt een voorbeeld op diverse toestellen getoond.